Azért használunk cookie-kat oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Termékek Menü

2017 kedvenc ezüst ékszerei

Az év végi hajrá után fontos, hogy egy kicsit meg tudjunk állni, megpihenjünk, visszatekintsünk az elmúlt évre; átgondoljuk, mi is történt velünk, és mit szeretnénk jövőre.

Számunkra az idei év legnagyobb fordulópontja egyértelműen a májusi megújulás volt – ÉkszerÁruház.hu-ból ÉKbolt ékszeráruház lettünk; megújult arculattal, új névvel, új webáruházzal vittük tovább a tőlünk megszokott minőséget, egyedi ezüst ékszereinket változatlanul a legnagyobb gonddal válogatjuk nektek.

És hogy a legnépszerűbb ezüst ékszerek tekintetében volt-e változás az elmúlt évhez képest? Erről szól az alábbi, idei utolsó blogbejegyzésünk:

 

1. Ezüst ékszer borostyánkővel – az örök kedvenc


Az ezerarcú borostyán idén is nagy népszerűségnek örvendett, ami nem is csoda, hiszen sokszínűségéből adódóan bármilyen foglalatban megállja a helyét – egy klasszikus kő, ami mégis lehet egy bevállalós, extrém vagy akár elegáns ékszer éke.
Nagy örömmel vettük észre, hogy az apró, színes borostyánköves szettek és gyűrűk mellett a kitűzők is egyre népszerűbbé váltak az idei évben, melyek szintén e kő egyediségét hivatottak hangsúlyozni.
A borostyánt szeretitek keverni más féldrágakövekkel is, mint a lávakő vagy a türkiz izgalmas párosítása. Ha medálról volt szó, a feltűnőbb, izgalmas formákba dermedt belsejű, monumentális darabokra esett a választás.  

   

2. Egyedi féldrágaköves medálok – mert különleges és szép


Akár úgy is fogalmazhatunk, hogy ezek az egyedi, féldrágakövekkel megálmodott ezüst ékszerek idén aranykorukat élik, az év első felében még kissé bátortalanabb fogadtatásban részesültek, de az idő haladtával felszabadultabbá váltatok és egyre többször esett a választás ezekre a karakteres, elegáns darabokra. Az egyediség mellett a merész küllem és a feltűnő színek is egyre népszerűbbé váltak – ez az opál és kalcedon kővel ékesített, különleges medál például percek alatt talált gazdára. 
Merész választás magabiztos nőknek!   
   

3. A gyűrű – egy megkerülhetetlen ékszer


Bár nagy volt a versengés, végül idén is egy örökzöld ékszer: a gyűrű került ki győztesként, csak néhány körrel előzve le a fülbevalót – nem véletlenül kaptak kiemelt hangsúlyt idén weboldalunkon a különböző fajták és a méretbeli kérdések.
Leginkább a féldrágaköves gyűrűket kedveltétek, mint az élénk korall, a fényes opál vagy az üde türkiz, emellett nagy hangsúlyt kaptak a borostyánköves gyűrűk, sőt idén már a gyöngyös és kő nélküli darabok is egyre nagyobb népszerűségnek örvendtek.
Egy gyűrű igazán időtálló és csinos ékszer, e különleges vonások, melyeket annyira kedveltek, pedig arra utalnak, hogy ékszereink igazán stílusos és megfontolt gazdákra leltek.

   

4. Ezüst ékszer türkizzel – egy csipet nyár egész évben


A 2017-es évben is töretlen népszerűségnek örvendett a türkiz – nem véletlen, hogy weboldalunk alaptónusának is ezt a harmonikus, vidám színt választottuk.
Az időtálló, kisebb méretű szettek mellett a fülbevalót kedveltétek leginkább – ezekből is főként az apró, mutatós darabokat, melyeket bárki szívesen ad akár ajándékba, akár önmagának, hogy színt vigyen ruhatárába.
A türkiz nemcsak különböző foglalatok ékeként, hanem önmagában, egy elegáns ékszerben is megállja a helyét – a kék szemet még ragyogóbbá, a sötét tónusokat élénkebbé, a fáradt reggeli arcot pedig üdévé varázsolja.  

   

5. A zöldes tónusú ékszerek – az elegáns harmónia fényeivel


Tudat alatt mindig is azokhoz a természet közeli színekhez vonzódtunk, melyek harmóniát és boldogságot csempészhetnek mindennapjainkba.
Talán ezért is örvendtek akkora népszerűségnek idén ezek a különleges tónusú, sokszínű darabok.
Ezüst ékszereink között az izgalmas szürkés, sötétebb zöldes árnyalatoktól kezdve egészen a hideg tónusú, élénk színekig csaknem minden árnyalatát megtalálhattuk a zöldnek, nem lehet véletlen, hogy az idei év színének is a lomb zöldet választották.
E színből kedvenc köveitek közé tartozik a prehnit, a malachit, a szerafinit és – ezek közül a legnépszerűbb  a labradorit valamint, az idei év egyik újdonsága a madagaszkári zafír is, ami tökéletes választás bármilyen eseményre.
Nézd csak meg őket – gyönyörűek, ugye?

   

Összefoglalónk is igazolja: van, ami évről évre változik, és van ami állandó  a minőséget megtartjuk, amin kell, tovább csiszolunk, és igyekszünk a következő évben is minél több embernek örömet szerezni ezüst ékszereinkkel.

Köszönjük, hogy velünk voltatok a 2017-es évben, végigkísértétek kisebb-nagyobb változásainkat, újdonságaink, híreinket és játékainkat.

Tartsatok velünk jövőre is, ígérjük, nem fogunk csalódást okozni!

 

 

Békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!